2009. november 28., szombat

Sertésérmék gombával, ananásszal

Hozzávalók:
  • 60 dkg tisztított sertés szűzpecsenye,
  • 30 dkg csiperke gomba,
  • 20 dkg konzerv ananász,
  • 5 dkg vaj,
  • só;
A szűzpecsenyét érmékre vágjuk, majd a felforrósított vajban mindkét oldalukat hirtelen megsütjük. A zsiradékból kivéve félre tesszük. Visszamaradt levében megpirítjuk a megtisztított és felszeletelt gombát. Sóval ízesítjük, majd addig pároljuk, míg a saját levét el nem főtte. Ekkor hozzáadjuk a feldarabolt és lecsepegtetett ananászt, valamint az elősütött érméket. Fedő alatt további 10 percig pároljuk.
Frissen, rizi-bizivel kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése